dinsdag 15 september 2009

BioGraphein
is de naam van een periodieke digitale nieuwsbrief voor werkers in agogische beroepen en andere belangstellenden met specifieke interesse voor het levensverhaal, de levensloop en loopbaanbegeleiding.

Dit tijdschrift is bestemd voor lezers waarvoor de groteverhalen er wel degelijk toe doen. Ook voor hen die luisteren naar de kleine verhalen van mensen zodat hun levensweg meer betekenis krijgt.

Toezending van BioGraphein geschiedt na aanmelding per Epost: biografiecounseling@hetnet.nl
Heeft u iets te melden - een cursus, een publicatie, een interessante lezing, of wilt u reageren? Stuur dan een bericht. Reacties en voorstellen over de inhoud van de nieuwsbrief zijn ook welkom. Wilt u uw nieuwe mailadres aan ons doorgeven om verzekerd te zijn van toezending? .
Redactie: Gabriël Prinsenberg. U kunt zich als lezer opgeven via biografiecounseling@hetnet.nl Voor seminars en workshops op het gebied van biografisch leren en werken zie verdere berichten op deze blogger en ook via http://www.instituutlabyrint.nl/
De nieuwsbrief is gratis, een vrijwillige bijdrage om het project te ondersteunen is welkom op rekening 195401 van G.J.A.Prinsenberg o.v.v bijdrage BioGraphein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten